Al jaren was Garage Centraal een zekerheid in het zuiden West- & Oost - Vlaanderen. Net op dat elan wil de familie Delbeke doorgaan maar dan onder de naam MAN Zuid Vlaanderen.

Garage Centraal is sinds 1 juni 2010 MAN Zuid Vlaanderen geworden. Met de nieuwe naam willen we een nog grotere groei van ons klantenbestand in Vlaanderen. Als erkende MAN “Verkoop – en Service” verdeler streeft MAN Zuid Vlaanderen als het ware naar een begrip in de vrachtwagenwereld dat staat voor betrouwbaarheid waar de klant “centraal” staat om op die manier te resulteren in tevredenheid van de klant.

De werkplaats is voorzien van alle nodige uitrustingen en gereedschappen, zoals onze nieuwe remtestbank met hefsysteem, waarmee we volgens de nieuwe voorschriften de remdoelmatigheid kunnen meten. Met de MAN – CATS kunnen we zowel diagnoses als programaties uitvoeren. Als erkende installateur hebben we de vereiste apparatuur om zowel analoge als digitale tachografen te ijken en snelheidsbegrenzers af te stellen.

De originele MAN wisselstukken kunnen we via MANTIS per chassisnummer van elke MAN opzoeken, waarna we die online in het centraal magazijn in Duitsland kunnen bestellen. Elke nacht gebeurt een levering, waardoor we onze klanten vlug kunnen bedienen.

Natuurlijk staan wij 24 op 24 uur en 7 dagen op 7 klaar voor onze klanten. Ook MSM 24, het in München gelegen depannagecentrum van MAN voor Europa, weet onze diensten te waarderen voor buitenlandse gestrande vrachtwagens in onze regio.

10 Klantenbeloftes

Sales

  • Wij stellen u een competente verkoopsraadgever ter beschikking voor het behandelen van al uw vragen en opdrachten
  • Wij behandelen uw vragen dezelfde dag nog; wij leggen offertes voor op het afgesproken tijdstip, onze doelstelling in 2 werkdagen
  • Wij leveren nieuwe en used trucks af in overeenstemming met onze belofte : op tijd en volgens de bestelbon, een hiervoor opgeleide medewerker overhandigt het voertuig met een uitgebreide instructie.

Parts en Service

  • Wij stellen u een competente serviceraadgever ter beschikking voor het behandelen van al uw vragen en opdrachten.
  • Wij behandelen uw vragen ivm service en herstellingen onmiddellijk; we maken u betrouwbare prijsopgaves.
  • Wij hebben de wisselstukken in voorraad of ter beschikking op de volgende dag; specifieke onderdelen leveren we binnen de week.
  • Indien dringend en vereist, werken we de aangevatte herstellingen ook ’s avonds en op zaterdag af.
  • Wij komen onze deadlines voor de herstellingen en voor het afhalen na, op het afgesproken uur.
  • We helpen u met de 24u-service, 365 dagen per jaar. In Europa zijn onze techniekers 90% van de gevallen ter plaatse binnen de 90 minuten.
  • In 90% van de gevallen maken we binnen de week een correcte en duidelijke factuur op. Bij de voertuigoverhandiging zijn alle openstaande punten (inclusief garantie en kulanz) opgelost.