MAN Truck & Bus introduceert voor het eerst in twintig jaar een volledig nieuw ontwikkelde generatie vrachtwagens, die consequent inspeelt op de veranderende vereisten van de transportsector en chauffeurs. Zo vestigt de nieuwe MAN generatie nieuwe normen voor - onder meer - rijhulpsystemen, bestuurdersoriëntatie en digitale netwerking.

De nieuwe generatie vrachtwagens is gemaakt door en voor de belangrijkste schakel in de transportwereld: de chauffeur. Door te kijken en te luisteren naar wat chauffeurs precies verlangen van een vrachtwagen, hebben we een generatie vrachtwagens ontwikkeld die perfect voldoen aan wat een chauffeur nodig heeft: perfectie op maat van de bestuurder.

MAN TGX

De nieuwe MAN TGX.
Succesvol op de grote afstand.

Ontdek de nieuwe MAN TGX: de perfecte truck voor het langeafstandsverkeer dankzij de ergonomische cockpit, efficiënte aandrijflijn en slimme hulpsystemen.

New man tgx

MAN TGS

De nieuwe MAN TGS.
Het liefste op de limiet.

Ontdek de nieuwe MAN TGS: de perfecte truck voor bouwterrein met een overzichtelijke cockpit, een ergonomische instap en met nieuwe bedieningselementen in het bestuurdersportier.

New man tgs

MAN TGM/TGL

De nieuwe MAN TGM en MAN TGL.
Aflevergaranties in het distributieverkeer.

Ontdek de nieuwe MAN TGM en MAN TGL: de perfecte trucks voor het distributieverkeer met ergonomische instap en een nieuwe cockpit.

New man tgm tgl